S-S MD50 drænspuler

MD50
 

Et velfungerende drænsystem

Et velfungerende drænsystem er en vigtig forudsætning for en god indtjening. For at opnå et velfungerende drænsystem, er det nødvendigt med regelmæssig spuling af drænene.

En optimal og omkostningseffektiv rengøring af drænrør opnås ved:
- Anvendelse af et S-S Drænspuler.
- Løbende spuling af dræn i efterår / vinter og regnfulde perioder.

Du kan udføre dette arbejde med MD 50 , den er konstrueret til dette arbejde. Denne enhed er udviklet til dræn op til 200 mtr . og en diameter på op til 200mm diameter. Enheden arbejder med et arbejdstryk på 50 bar og op til 200l/min .
På dysen , har man så 15 bar, eller ved en justerbar dyse , kan man vælge et andet tryk/vandmængde. Gennem en stor vandmængde ved dysen, trækker dysen selv slangen op til 200 mtr ind drænrørene. På grund af den store vand gennemstrømning i drænrøret spules snavset ud af drænrørende. Jorden holder bedre strukturen, når man jævnligt vedligeholder drænene med spuling samt at rørene ligger korrekt.

NYHED, leveres nu med ny rod og sanddyse

   

Nem oprulning

Ved hjælp af kileremstræk der bliver strammet med fodpedal, bliver slangen trukket mekanisk tilbage og rullet på tromlen.
Spuler slangen er specielt konstrueret til dette arbejde, den er beregnet til et arbejdstryk på 80 bar , er meget slidstærk og fås i længderne 100,150 eller 200 mtr.

Pedal
   

Tekniske data 

   
Pumpe:
Arbejdstryk:
Spulerslange:
Sugeslange:
Overløb/Returslange:
Trykregulator:
Ekstra maskiner Filter:
Slangeoprul:
    200l./min . max. 50 bar .
50 bar
100 m . Standard
10 m . 1 ½ ¨ med suge si og svømmer
6 m . 1 ¨
Trinløs med håndtag
Monteret (23 mesh)
Mekanisk med remtræk
     
Mål:   Længde: 0,90 m
Bredde: 1,00 m
Højde: 1,70 m
Vægt: 250 kg

 

Flere billeder