S-S Professional drænspuler ekstraudstyr

Trådløs fjernbetjening

En af de udstyrsvarianter med en meget høj efterspørgsel, er trådløs fjernbetjening af de hydrauliske funktioner på drænspuleren. Med fjernbetjeningen, har du mulighed for at betjene spuleren i en afstand på op til omkring 100 meter fra spuleren. Eftersom alle hydrauliske funktioner (Udstyrvariant) kan styres via fjernbetjeningen, uanset om du er i grøften ved drænløbet ved siden af ​​spuleren eller ved enden af ​​drænet.

Manuel betjening af de hydrauliske funktioner er stadig til stede, selv om den er udstyret med trådløs fjernbejening, fordi kontrol blokken med manuelle ventiler (standard version) stadig er på spuleren.

 

ARS-systemet

Det automatiske omskifter system, skifter automatisk retning hvis der er stoppet et rør, eller der er kommet for meget skidt foran dysen. Man kan justere det tryk der skal til for omskiftning, samt antal sekunder der skal gå inden slangen igen kører ind, det forsætter den så med indtil der igen er fri passage eller man stopper.
Denne egen udvikling har vi haft som ekstra udstyr siden ca. 2008. Ved at arbejde med ARS systemet bliver slidet på trykruller meget mindre, samt slidtage og brud på slangen minimeres fordi rullerne ikke bliver overbelastet. 

 

Trådløs metermåler

Den Mekaniske metermåler på Proffesional, bliver erstattet med EC metertæller. Inden arbejdet påbegyndes indtastes i computeren hvor langt spulerslangen skal ind.

Så snart man har indtastet den længde slangen skal køre, beregnes der via af computeren. På fjernbejening kan man se hvor mange meter det er tilbage, og når tælleren står på nul trækkes slangen automatisk tilbage.

 

Ekstra rulle til trykslange

Ved drænspuler Professional , har du nu muligheden for at montere en ekstra rulle i højre side af rammen, til en ½" special Spulerslange . Denne slangerulle kan bestilles, som manuel eller hydraulisk drevet . På rullen er monteret en ½ special spulerslange, der anvendes til rensning af kloakker og drænrør med diameter ned til 30 mm. Ligeledes kan der også anvendes en større slange, som kan anvendes til rengøring af bygninger , maskiner og større områder.

DSC 4087
 

Ekstra rulle til sugeslangen

På venstre side af rammen på Professional drænspuleren er der mulighed for en Hydraulisk eller manuelt drevet rulle til sugeslangen. Dette gør det lettere, da en sugeslange fyldt med vand, godt kan være tung.

DSC 4137
 

Transport boks med værktøjskasse

På drænspuleren Professional er mulighed for at montere en transportkasse med værktøjskasse.Transportkassen med værktøjskasse giver plads til skovl, spade, jernstænger, værktøj, tilbehør, sprøjtedyser, tracking-enhed, osv. Således, at alle nødvendige dele og værktøjer man skal bruge er ved hånden.

DSCF0898